Учители:

Вълшебството да си учител 

Учителите в нашето Училище са хора, които вярват в един по-светъл свят. Вярват, че Българите заслужават да бъдат щастливи, здрави и богати и знаят, че сънародниците им сами възпират себе си от това (без дори да го осъзнават).

Нашите Учители знаят, че всеки човек се ражда с Огромен Потенциал. Чрез програмата на Училището те могат да създават подходящите условия, така че участниците да отключат  своя Гений.

Освен това нашите Учители не просто изнасят информация пред участниците –това би било равно на прочит на книга с мъдрости, а такива има хиляди. Те са способни така да поднесат данните, че от информация те да се превърнат в знание.

И накрая – те умеят така да преведат хората през практическите процеси, че знанието да се превърне в ежедневен лесен навик.

Всеки може да стане Учител при нас, ако е готов да посвети живота си на това да помага на другите да разперят криле и да полетят... Необходими са няколко неща:

Кураж – да застанат пред група българи и чрез своята вяра да им помогнат да повярват, че България е прекрасна страна и те могат да имат мечтания си живот тук и сега!

Смирение – да се откажат от собствените си лимитиращи вярвания и поведения, за да бъдат личен пример! Това е едно от най-големите предизвикателства пред тях – пускането на контрола означава капитулация на егото пред Висшата Същност.

Вяра – че Живота знае какво прави и винаги, когато Любовта води, резултатите са в наша полза. Вяра, по-силна от страха, за да следват Сърцето си там, където “логиката” отказва. Вяра, че знаят кои са и кой е техният начин на преподаване от Сърцето.

Ясен Фокус – една от основните причини хората да нямат това, за което мечтаят, е че често нямат яснота, а още по-често губят фокус. Нашите Учители са тренирани да поддържат постоянен и силен фокус в течение на дни, за да могат да връщат участниците винаги към личната им цел.

Чисто пространство –всеки наш Учител е длъжен да бъде безкомпромисно честен и винаги да бъде в Истината си за да поддържа емоционалното си пространство свежо и чисто. Това означава, че за него  във всеки един момент действа формулата: Мисъл = Думи = Действие. Те знаят, че дори най-безобидната лъжа “добре съм” (когато всъщност не съм добре), създава емоционално замърсяване.

Неутрална енергия –за да действа програмата в дълбочина и с бързина, нашите Учители са обучени да поддържат постоянен енергиен канал с Висшите Измерения. Практически те водят обучението чрез  своята Висша Същност, за да е сигурно, че участниците получават неутрална информация. Това означава, че учителят като личност (его) не може да се намеси в процеса на участник –  единствено Учителя като Висша Същност. Това умение се наработва след като човекът е успял да влезе в по-горното качество смирение.

Процесът да станат Учители е колкото дълъг, толкова и къс – може да им отнеме години и никога да не успеят, а може да стане и в един миг... Но усилието си заслужава... Едно от най-удовлетворяващите неща за тях е да наблюдават как хората се отварят за едно ново начало, за един нов прекрасен свят, започват да светят от щастие, стават все по-усмихнати с всеки път, гордо споделят за постиженията си...

Това е да си Учител в Училището на Живота – удовлетворението от Съ-Творяването на Чудото...

 

Нашите Учители

 

Грациела 

грациела

Като дете Грейс мечтае за приключения по света. Създава Трансатлантик Травъл и осъществява детската си мечта - обикаля света. Завършва испанска филология, говори 4 езика, пише, обича философия, танци, пеене, природа и езда. Животът й е отдаден в служба на обществото - тя раздава свободното си време за каузата на един по-добър свят, като така изиграва повратна роля в живота на много хора. Грациела сякаш има вътрешен барометър за истината, вижда отвъд думите и разбира кое всъщност пречи на хората. През последните 16 години тя участва в България и чужбина в семинари за личностна трансформация, обучение за работа с нови енергии, канализиране на информация, минава през редица инициации, води медитации. През 2016 г. тя основава Училище на Живота, тъй като е убедена, че за да създадем щастлива и богата България, имаме нужда от щастливи и богати Българи.

Александра 

488166_485244961485907_789224101_n

От дете Алекс вярва в любовта между хората и вижда доброто във всеки. Когато влиза в помещение, хората в него сякаш се успокояват от присъствието й. От 10-годишна тя медитира и посещава най-различни семинари за личностно развитие. Забавлява се с живота, обича предизвикателствата, игрите и мечтите. Тя е запазила детското в себе си и това може да се види в постоянната усмивка на лицето й, в блясъка на очите й, в лекотата, с която случва всичко в живота си. Именно заради голямото си сърце тя се разбира много добре с децата. Учила е психология в Англия, сега продължава обучението си в София. Тя вярва, че когато човек иска нещо наистина силно от сърцето си, то може да бъде постигнато. Вярва, че децата са бъдещето на планетата и счита за своя мисия да им помогне да запазят големите си мечти и добротата на сърцата, докато ги учи на осъзнатост, отговорност и на основните закони на щастието и успеха.