Grace, our main facilitator, sitting on the fence of a balcony at an exotic place.

Грейс

Малките “пробуждания” са като
фенерчета в мрака.
Когато дойде Великото Пробуждане –
нощта се озарява като ден.

A portrait of Alexandra Traykova in a studio on a dark background.

Алекс

Свободата е безвремие…
А времето е просто концепция на човешкия интелект, нищо повече. 🙂

A portrait of Tanya, our facilitator, at her drawing studio.

Таня

Свободата е безвремие…
А времето е просто концепция на човешкия интелект, нищо повече. 🙂

Colourful painting of the sky with reflection in the sea.

семинари

нашите събития

An arc in the middle of the sea, through which - there is clarity. A boat is just about to pass, while there is a pink mist surrounding it.

Портал 23.02.23
(отминал)

23 февруари 2023

Като един от най-ключовите портали за годината, 23.02.2023 носи в себе си качествата на Мира и Свободата. Това са енергиите на откачването и пускането на миналото, освобождаването от жертвеното мислене, навлизането в изобилието, и движението на Тишината и Мира.

Този портал е Галактически Шок за Пробуждане и Спомняне. Енергията му е едновременно нежна и разтърсваща и тя ще отвори за всеки от нас нови и различни измерения на съществуване.

An egg has exploded in two parts, and there is pink smoke coming from within. There is text on top of the image, which says: Abundance or Freedom?

Изобилие и Свобода

23 – 26 Март 2023

Във Вселената действат точно определени закони, но никой не ги преподава в Училище. Те влияят на живота ти точно както гравитацията – независимо дали знаеш за тях или не. Ако следваш тези закони можеш да имаш с лекота всичко, което пожелаеш. Ако вървиш срещу тях – всичко е трудно и изглежда непостижимо.

Ела и отключи своята Свобода и своето безгранично Изобилие!

Coming soon sign.

Мисия Любов (ритрийт)

Май 2023

Очаквайте скоро!

7

Години създаваме чудеса

1,250 +

Ученици

80 +

Реализирани събития

Петя
  Петя

  Управител Собствен бизнес

  „Училище на живота“ е едно приключение. Това е пътешествие в две посоки – към непознатия свят вътре в мен и към непознатия свят на другите. Това училище стана част от моя живот и винаги ще бъде. Всяко едно обучение ми дава вдъхновение и увереност да приемам предизвикателствата на деня. Грейс, благодарна съм, че те имам в живота си. Благодаря ти за всички прекрасни хора, с които се срещнах в „Училище на живота“. Благодаря за щастието и увереността, които влизат в живота ми всеки ден.

  Яница Лилова
   Яница Лилова

   Ученик

   Училището за мен е една от онези песъчинки в моята мида, които я преобразуват в истинска перла💗💗💗

   Йоана Стойкова
    Йоана Стойкова

    Ученик

    Училището ми даде посока, друг поглед върху мен самата. Открих, че има щастие и радост в мен и че те зависят от моята вътрешна нагласа за света и безкрайните му възможности.

    Димитрина
     Димитрина

     Ученик

     Училището на Живота беше за мен светъл лъч в напрегнатото ежедневие. Срещи със съмишленици, споделяния, разсъждения и това УАУ, когато изведнъж разбираш нещо за себе си, което си търсил толкова дълго. Безценно е ученето чрез преживявания – чрез песни, танци, рисуване, моделиране, писане на стихове, актьорско майсторство. Открих неподозирани заложби в себе си! И всичко това ЗАЕДНО, с приятели, на които можеш да довериш всичко! Уроците, които научих в Училището на Живота са безценни!

     Готови ли сте да започнете
     своето пътешествие
     към пълния си потенциал?