Накратко за Алекс

Свободата е безвремие. А времето е просто концепция на човешкия интелект, нищо повече.

Александра Трайкова, Фасилитатор

A portrait of Alexandra Traykova in a studio on a dark background.

Алекс е от поколението на Кристалните деца. Когато влиза в помещение, хората в него сякаш се успокояват от присъствието й. Тя е духовен психолог, колоратурен сопран и е майка на едно дете.

Алекс вярва в любовта между хората и вижда доброто във всеки. От 7-годишна медитира, от 10-годишна посещава семинари за работа с новите енергии и личностно развитие. Забавлява се с живота, обича предизвикателствата, игрите и мечтите. Тя е запазила детското в себе си и това може да се види в постоянната усмивка на лицето й, в блясъка на очите й, в лекотата, с която случва всичко в живота си.

Нейният девиз е: Мога ли да си го представя, мога да го направя. За нея Вярата (в себе си, в Живота, във Вселената) е основата на живота. Счита за своя мисия да помага на хората да запазят големите си мечти и чрез осъзнатост да започнат да ги сбъдват.

Тя е любим учител в Училището на Живота, освен за възрастни, води детските и тийн семинари и индивидуални сесии за израстване – на деца и възрастни.

Colourful painting of the sky with reflection in the sea.

семинари

Нашите видове семинари

Предлагаме различни формати за израстване:

A painting of a mountain forest during sunset.

Семинари Земя

За по-добър Земен Живот…

Семинарите Земя работят основно с Енергията на Еволюцията,
предназначени са за хора, които предпочитат да са активни и осъзнати за всичко, което се случва с тях и да изградят за себе си по-добър живот на Земята.

A star, glowing in a galaxy with a lot of dust, around it.

Семинари Космос

Навлез в мистерията на Сътворението

Семинарите Космос работят основно с Енергията на Инволюцията, предназначени са за хора, които вече са готови да пуснат контрола, да навлязат в мистерията на Сътворението и
своите нива на Хора-Богове.

Coming soon sign.

Индивидуални Сесии

Очаквайте скоро!

Coming soon sign.

Пътешествия
на Радостта

Очаквайте скоро!

Готови ли сте да започнете
своето пътешествие
към пълния си потенциал?