Накратко за Грейс

Училище на Живота

Училището на Живота е място, в което всеки може да извърви собствения си Път на Еволюция към Висше Съзнание, подкрепян от Мощта на Груповата Енергия.

Грациела Миланова, Главен Фасилитатор

Grace, School of Life's main facilitator, sitting on balcony at an exotic place.

Като дете Грейс мечтае за приключения по света. Завършва испанска филология, говори 4 езика, пише, обича философия, танци, пеене, природа, езда и е майка на едно дете. През 1994 г. създава Трансатлантик Травъл и осъществява детската си мечта – обикаля света.

През целия си живот е свръх-чувствителна и възприема себе си като част от нещо невидимо и много по-голямо. Затова постоянно изследва вътрешното пространство и се занимава с Енергия.

Законите на Вселената я омагьосват и отварят за нея един съвсем нов, безграничен свят с безкрайни възможности. През 2016 г. тя основава Училище на Живота – пространство за хората, които искат да се научат да живеят щастливи, здрави, в любов и разбирателство.

Семинарите, които създава, работят едновременно на всички нива на съзнание и това ги прави уникални. Те са като скоростна писта както за ежедневния живот, така и за онези, на които им се лети и искат да отключат висшия си потенциал

Тя вярва, че сега е ерата на колективното пробуждане и затова работи с малки и големи групи за общочовешко повдигане на съзнанието.  

Colourful painting of the sky with reflection in the sea.

семинари

Нашите видове семинари

Предлагаме различни формати за израстване:

A painting of a mountain forest during sunset.

Семинари Земя

За по-добър Земен Живот…

Семинарите Земя работят основно с Енергията на Еволюцията,
предназначени са за хора, които предпочитат да са активни и осъзнати за всичко, което се случва с тях и да изградят за себе си по-добър живот на Земята.

A star, glowing in a galaxy with a lot of dust, around it.

Семинари Космос

Навлез в мистерията на Сътворението

Семинарите Космос работят основно с Енергията на Инволюцията, предназначени са за хора, които вече са готови да пуснат контрола, да навлязат в мистерията на Сътворението и
своите нива на Хора-Богове.

Coming soon sign.

Индивидуални Сесии

Очаквайте скоро!

Coming soon sign.

Пътешествия
на Радостта

Очаквайте скоро!

Готови ли сте да започнете
своето пътешествие
към пълния си потенциал?